Villkor

Anmälningsvillkor

1. Behandling av personuppgifter enligt PUL
För att kunna administrera deltagarens anmälan mottager och lagrar ZumbaEmma uppgifter om namn, adress samt vilken kurs deltagaren är anmäld till. Uppgifterna används i kundregister för att sända deltagaren information om kommande verksamhet. Inga uppgifter delas med tredje part. Deltagaren kan alltid avböja fortsatt information och/eller be att bli borttagen ur kundregister.
2. Deltagare
All träning sker på egen risk. Är du under 18 år krävs godkännande från målsman.
3. Anmälan
Anmälan är bindande. Vid en kursanmälan får deltagaren en bekräftelse via epost med påminnelse om tid, plats, pris och betalningsvillkor. Det är på deltagarens ansvar att uppge korrekt e-postadress för att ZumbaEmma ska kunna kontakta denne. Platsen är inte din förrän kursavgiften är betald.
4. Betalningsvillkor
På grund av stor efterfrågan ska betalning av kurserna vara registrerad hos ZumbaEmma senast 4 dagar innan kursstart.
Betalning sker via Bankgiro 736-5216 med deltagarens för-och efternamn som referens. Det är på deltagarens ansvar att fylla i korrekt för att ZumbaEmma ska kunna känna igen dennes betalning. (Ange för och efternamn i meddelandefältet)
6. Avanmälan
Vid avanmälan senare än en vecka före kursstart debiteras en avgift på 50% av kursavgiften.
Vid avanmälan från och med kursstarten (1:a dagen) debiteras full kursavgift. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Om du pga av sjukdom ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften för den tid läkarintyget avser.
7. Missade klasser
I och med anmälan utlovas deltagaren de träningspass som kursen avser. Skulle deltagaren av personliga skäl missa ett eller flera av sina pass erbjudes denne möjlighet att ta igen dessa, i mån av plats. Ordinarie anmälda deltagare har företräde.
Missade klasser kan inte överföras till kommande terminer, utan erbjudandet gäller endast så länge deltagarens ordinarie kurs fortlöper.
8. Övrigt
ZumbaEmma förbehåller sig rätten till ändring av lärare och tid om så blir nödvändigt.
Minst 20 anmälda krävs för att en kurs ska bli av. Vid för få anmälda förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. ZumbaEmma ansvarar EJ för personliga tillhörigheter.